Caravana de recrutare Bosch Blaj se va afla mâine, 12 martie, în Alba Iulia. Persoanele interesate să lucreze în cadrul fabricii de la Blaj a renumitei companii sunt aşteptate la „Sala Regală” a Hotelului Medieval din Cetate, în intervalul orar 16:00 – 21:00. Reprezentanții companiei au anunţat că la evenimentul din Alba Iulia vor fi prezenţi managerii de top, printre care Werner Richter, General Manager Bosch Rexroth în România și Manager Tehnic al fabricilor din Blaj, precum și specialiști de Resurse Umane.

Compania Bosch Rexroth organizează în perioada 7 – 28 martie 2015 o caravană de recrutare în 3 orașe transilvănene, prin care vizează promovarea oportunităților de carieră din cadrul celei mai mari locații BOSCH din țară, cea din Blaj. 
Caravana a demarat la Cluj-Napoca pe data de 7 martie şi s-a bucurat de participarea unui număr mare de specialiști, studenți și masteranzi, interesați de oportunitățile de carieră din cadrul companiei, după cum au precizat organizatorii.
Evenimentul „Enter the BOSCH world” va continua în Târgu Mureş, în data de 28 martie.
“Evenimentul se adresează celor interesați să facă pasul spre o carieră de excepție, compania propunându-și ca până la sfârșitul anului 2015 să recruteze peste 300 de angajați, iar la sfârșitul anului 2020 să numere 2000 de angajați.

În Blaj, Grupul BOSCH activează din 2007, cu două unități de producție pentru tehnica liniară și o unitate de producție în domeniul automotive, urmând ca în acest an să fie inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare, pentru tehnologia auto. Grupul BOSCH promovează inovația și dezvoltarea, aplicând aceste principii și la nivel individual”, se arată într-un comunicat dat astăzi publicităţii.