Publicitate

Miercuri, 23 noiembrie, la Casa de Cultură a Sudenţilor, ora 18.00, va avea loc Balul Bobocilor din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Tema balului este: „Întâlnire de gradul Basm”. After party are loc în club XO Lounge de la ora 21.30, unde atmosfera va fi încălzită de cei de la Backstage boys, o trupă de teatru de improvizaţie.

În competiţia pentru titlurile de Miss şi Mister s-au înscris 5 perechi.

Liga Studenţilor din universitatea Alba Iulia (LSUA) ne oferă o scurtă descriere a participanţilor în concursul de Miss şi Mister:

Echipa 1

Darius Creța – este din Sântimbru și are18 ani, studiază la Facultatea de Științe Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului şi Serviicilor, este o persoană plină de viață, cu simțul umorului dar puțin irascibil și totuși înțelegător. Îi place mult să joace fotbal, să vizioneze filme și cel mai important să fie inconjurat de prieteni, nu contează circumstanțele. Atâta timp cât ii are aproape, se simte bine.

Roxana Romcea – este din Alba Iulia, studieză la Facultatea de Știinte Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului şi Serviciilor. A ales să participe la balul bobocilor deoarece i se pare o experientă frumoasă, și din curiozitate, dar în principiu a fost o alegere de moment.

Echipa 2

Botezan Florin – are 19 ani, este din Ocna Mureș, studiază la Facultatea de Știinte Exacte și Inginerești, specializarea informatică și a ales să participe la balul bobocilor deoarece pentru el este o experiență nouă. Îi place să își facă mulți prieteni și vrea ca lumea din jurul lui să se distreze și să se simtă bine.

Ciocan Mihaela – provine din comuna Lupșa, judetul Alba, este studentă la Facultatea de Știinte Exacte şi Inginereşti, specializarea Informatică. Are placerea de a cunoaște cât mai mulți oameni și de a interacționa cu ei, aceasta a constituit principalul motiv care a determinat-o să participe la Balul Bobocilor. Consideră că va rămâne cu amintiri frumoase.

Echipa 3

Tudor Magda – este din Sibiu și este student în anul I la Facultatea de Știinte Exacte si Inginerești, specializarea Măsurători Terestre și Cadastru. Îi place să cunoască oameni noi, să fie în permanență înconjurat de oameni. Nu este un bun prieten cu diminețile, devine foarte energic seara, este foarte calm si răbdător, urăște monotonia și caută tot timpul ceva nou. Îi place arta: muzica, desenul și poezia, deşi poate nu se vede, îi place și sportul. Avantaje: îi place foarte mult să gătească. Dezavanje: S-a înscris la Balul Bobocilor pentru a-și face noi prieteni și pentru a avea ocazia de a fi pe scenă.

Roxana Prunean – este din Vinerea, a terminat la Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” din Cugir, în prezent este studentă la Facultatea de Drept și Știinte Sociale, specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar. Participă la balul bobocilor din dorința de a cunoaște căt mai multă lume frumoasă și de a câștiga noi prieteni.

Echipa 4

Denis Dinu – este venit de pe meleagurile Sibiului, student la Facultatea de Știinte Exacte și Inginerești, concurent la balul bobocilor. Este o persoană amuzantă, deschisă, plină de viață și un pic nebună. Acestea fiind spuse, Dinu ne recomandă să îl votam și promite că nu o să ne dezamăgească.

Larisa Socaciu – studiază la Facultatea de Drept si Științe Sociale, specializarea Sociologie. Este din Alba Iulia și a terminat la Liceul de Arte „Regina Maria”. Participă la balul bobocilor deoarece vrea să rămâna cu cât mai multe amintiri frumoase din acești ani ai "adolescentei". Tot odată, participă și pentru distracție, pentru șansa de a-și face prieteni noi și de ce nu, și pentru a câștiga. Îi place mult să citească și să călătorească, de asemenea are o mare pasiune pentru dans, câini, mâncare și tatuaje. Nu este o persoană matinală,deaceea urăște diminețiile! Uraște monotonia și persoanele care sunt prea serioase.

Echipa 5

Alin Marc – este din orașul Abrud. Si este student la Facultatea de Teologie Ortodoxă la specializarea muzica! A ales să participe la balul bobocilor deoarece vrea să își facă noi prieteni, să se distreze și să încerce să își depășească limitele!

Camelia Tomuş – a terminat la Colegiul Horea Cloșca si Crișan din Abrud, s-a născut și a copilărit în Abrud, fapt pentru care Abrudul rămâne orașul ei de suflet. Doar dorința de a continua studiile a adus-o la Alba Iulia, unde în prezent studieză la Facultatea de Drept și Științe Sociale, specializarea Terapie Ocupațională în domeniul psihologiei. S-a hotărât să participe la Balul Bobocilor deoarece este o fire ambițioasă și competitive. Consideră că Balul Bobocilor este o rampă de lansare şi responsabilitate. Pentru că orice eveniment care se respectă are nevoie de public, ea speră ca publicul să fie prezent în număr cât mai mare, pentru o distracție unică. În urma acestui Bal al Bobocilor din 2016 este convinsă că se va alege cu noi consecințe constructive.