În această dimineață, la Sala Senatului din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a debutat Conferința ”Managmentul Carierei”.

În cadrul atelierului ineractiv al trainer-ului Iulia Muntean, psiholog CICOC UAB, studenții au fost invitați la o discuție pe tema ”Totul trebuie să fie perfect”, motto-ul imperfect pentru o carieră de succes. Au fost aduse argumente pro și contra perfecțiunii și perfecționismului, pornind de la un citat faimos al lui Salvador Dali : Have no fear of perfection, you will never reach it (Nu îți fie teamă de perfecțiune, nu o vei atinge niciodată).

În același spațiu, după ora 12.00, s-a desfășurat atelierul interactiv ”Către succes în carieră prin voluntariat” susținut de trainer-ul Carmen Sicoe.

Ziua de mâine, 27 noiembrie, rezervă pentru tinerii studenți un Atelier interactiv de Personal Branding, între orele 10.00 – 12.00, și un Workshop interactiv – Experiență versus Talent cu doi traineri de la S.C.Vital HR., Mihaela Pușcașu și Laurențiu Morar

Ultima zi, 28 noiembrie, este dedicată sesiunilor de prezentări publice care vor avea loc în Amfiteatrul A9 al Universității, între orele 9.30 – 13.15.

Conferința este organizată anual din anul 2013, cu implicarea unei echipe de studenți voluntari, de către Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, coordonat de către Conf.univ.dr. Larisa Dragolea. Ediția din acest an beneficiază de sprijinul oferit de către partenerii constanți ai Universității: Consiliul Județean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, Fundația Comunitară Alba, Societatea Antreprenorială Studențească (SAS UAB), Vital HR și CNFIS – prin implementarea proiectului Dezvoltarea Societăţii Antreprenoriale Studenţeşti din cadrul Universităţii  „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia – FDI-2018-0288, Director de proiect: Conf.univ.dr. Carmen Paștiu.

Participarea la toate evenimentele din program este gratuită.