Organizația Caritas Alba Iulia organizează și în acest an evenimentul „Un milion de stele pentru nevoiași” , prin care toți cei care doresc să dea o mână de ajutor familiilor sărace pot face donații și pot aprinde o candelă care simbolizează solidaritatea.

Potrivit organizatorilor la Alba Iulia acțiunea se va desfășura în Parcul Unirii, în apropierea fântânii arteziene, în intervalul 18.00-20.00, vineri, 16 octombrie.

„La Alba Iulia evenimentul este deja o tradiție și a ajuns la cea de-a cincea ediție. La Aiud, organizația Caritas dispune de oameni foarte implicați și anul acesta se va organiza evenimentul Un milion de stele pentru nevoiași și acolo”, a declarat Mihaela Cristea, coordonator programe pentru copii și tineri, în cadrul Organizației Caritas Alba Iulia.

La Aiud, acțiunea va avea loc vineri, 16 octombrie, de la ora 18.00, pe strada Iuliu Maniu, în zona fostului cinematograf. Organizatorii au anunțat că, la fel ca și în Alba Iulia, donațiile care vor fi strânse în urma acțiunii vor fi utilizate pentru realizarea unor pachete de Crăciun, care vor fi donate nevoiașilor.

Sursa foto: mesageruldecovasna.ro