O albaiuliancă de 17 ani, Iulia Florina Decean, a fost desemnată Miss Bikini Transilvania, vineri seara, la Oradea, la cel mai important concurs de frumuseţe din zonă, competiţa Miss Transilvania 2014.

La concursul la care s-au înscris iniţial peste 200 de tinere, au rămas în finala de vineri 18 fete. Gala, la care a fost desemnată şi Miss Transilvania, a fost prezentată de Victor Slav și Bogdan Vladău, cei mai râvniţi burlaci din România, iar la eveniment au fost prezenţi designerul Mircea Bărbulescu și realizatorul tv Mircea Zara.

Finalistele au avut de trecut patru probe: prezentare și atitudine, costume de baie, ținute de cocktail și rochii de seară. Tânăra albaiuliancă a reuşit să obţină unul dintre titlurile puse în joc şi mai multe premii. Cele mai frumoase fete din Transilvania au concurat pentru premii în bani, vacanţe şi  vouchere de servicii.

Pe lângă aceste premii, Iulia Florina Decean va avea ocazia să participe la prezentări de modă, ședințe foto și evenimente naționale și internaționale.

Vezi lista completă a câştigătorelor Miss Transilvania 2014

Miss Transilvania:

Locul 1: Bianca Petrița, Bihor

Locul 2: Alecsandra Pozsar, Arad

Locul 3: Denisa Panti, Oradea

Miss Bikini Transilvania: Decean Iulia Florina, Alba Iulia

iulia decean1

Miss Carpați: Andra Mădălina Duma, Arad

Miss Deva: Miriam Neamțu

Miss Hunedoara: Kinga Fazakaș

Miss Sibiu: Mădălina Popa

Sursa foto: Facebook