Îți prezint mai jos principalele șapte sfaturi pentru clasarea site-ului tău într-o poziție de top în principalul motor de căutare Google:

1. Găsește o nișă foarte bună și creează conținut de calitate. Oferă utilizatorilor tăi motive temeinice pentru a reveni pe site-ul tău. Furnizând conținut unic, de calitate, aveți șanse mari să vă creșteți relativ repede poziția site-ului în Google.

2. Puneți fundațiile corecte. Găzduiți site-ul la un furnizor rapid și flexibil și structurați site-ul simetric, utilizând logica în stabilirea numelui de domeniu, a strcuturii directoarelor și a numelor de fișiere.

3. Fă tot ce poți cu activele aflate sub controlul tau din punct de vedere al SEO on page, dar ține seama de faptul că în felul acesta ajungi abia la linia de start în cursa pentru o clasificare decentă în Google. SEO nu este doar un simplu exercițiu în copy-writing decent.

4. Petrecetți mai mult timp pentru scrierea de articole și comunicate de presă online. Asigurați un “cârlig”. Site-ul tău trebuie să fie meritoriu și plin de resurse excelente.

5. Utilizați publicitate plătită, dar numai drept completare la o campanie de căutare organică decentă ( nu invers ). Economisiți bani prin țintirea de termeni long-tail, reglaje Match Driver și conceperea de pagini de destinație excelente.

6. Dacă afacerea ta are orientare locală, concentrează-te asupra listărilor în directoarele locale, asupra geo-țintirii, a optimizării limbii și a optimizării Google Earth/KML. Pe măsură ce Webul devine tot mai local, investiția ta va devenii profitabilă.

7. Creati un blog de sfaturi în nișă în care activați și conferiți vizitatorilor posibilitatea de a vă cita sau de a pune taguri, în acest mod veți sindicaliza conținutul. Sporește-ți prezența pe wiki-uri “ lentile “ și alte site-uri de tip social media pentru ați proteja clasificările pe viitor.

Rubrică susținută de: Alba Design