Persoanele care doresc să muncească în străinătate pe perioada verii au la dispoziție 200 de locuri de muncă sezonieră în Spania, regiunea Lérida la ambalat fructe și verdețuri. Oferta a fost anunțată de Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă prin Serviciul de Ocupare EURES Romania.

Sunt solicitate persoane apte pentru muncă (se acceptă și cupluri), cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017. Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: dimineața 600 – 1400 și după masa 1500 – 2300.Salariul oferit este de 900 – 1200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente: copie CI, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV la compartimentul EURES (consilier EURES – Simona Iosep) din cadrul AJOFM Alba, Alba Iulia,str.Nicolae Titulescu, nr. 10B, tel.0742.281.887.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.